Gorata.net - Начало
Старата версия на играта !
 
   Потребител  Парола
Регистрация
       
Регистрация

Име: Минимум 3 знака; a-Z
Парола: Минимум 4 знака; a-Z
Повторете паролата: Минимум 4 знака; a-Z
Email: Минимум 9 знака; a-Z

Щом натиснете бутона "Регистрирай се!" вие потвърждавате регистрацията си в сайта, а заедно с това и че сте се съгласили с правилата от дясната страна на страницата.

Всички полета за регистрация са задължителни. Неможете да оставяте никъде празно поле.

Въведете в полето Email валидна електронна поща, до която имате достъп, защото ако си забравите паролата да можете да изискате да ви пратим нова на въведения Email адрес.

Правила
Gorata.net се стреми към възможно най-добрите морални стандарти в самия сайт. Използването на вулгарен речник, манипулирането на бъгове, както и всякакви други действия, които са с цел измама, ще доведат до незабваното изтриване на акуанта.

Gorata.net е безплатна игра, така че не може да се търси отговорност от екипа за получената услуга. Ако поради срив на системата и/или друг хардуерен и/или софтуерен проблем даден играч бъде поставен в неизгодно положение спрямо другите, Gorata.net не може да бъде обвинявана или държана отговорна за случилото се.

Забранено е да се използва какъвто и да било софтуер, който би могъл да навреди на правилното функциониране на Gorata.net.

Един играч може да играе само с по един акаунт.

Гора която не е посещавана повече от 150 дни ще бъде изтривана автоматично.

Gorata.net си запазава правото да променя играта, без да предупреждава за това предварително.

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional Партньор с Wisdom
2048.bg